Üdvözöljük honlapunkon!

Szeretettel üdvözöljük Önöket az ezredfordulón megnyílt vendéglőnkben. A hagyomány folytatva állunk a vendégek rendelkezésére, hiszen az épület évtizedeken keresztül Fertőrákos meghatározó vendéglátó egysége volt, vagyis az „Alsó kocsma”. Az épületet a mai igényeket kielégítve átépíttettük, felújíttattuk, megtartva a régi jellegét, a falusias hangulatát.

• A 200 fős kerthelyiségünkben, jó időben mindenki kellemesen fogyaszthatja el az étlapunkról választott finom falatokat.

• Amikor az időjárás nem kedvez a kertben való üldögéléshez, akkor fedett teraszainkon, illetve az épületben található teremben várjuk vendégeinket.

• Az étterem többféle rendezvény lebonyolítására alkalmas /esküvők, családi és baráti összejövetelek, stb.../.

• Ételeink nagy részét a vendégek előtt, látványkonyhánkban készítjük, és tálaljuk. Étlapunkat úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálja azokat az ételeket, amelyek számára a legkedveltebbek.

Amennyiben megtetszett kínálatunk, térjenek be hozzánk, kóstolják meg ételeinket, ízleljék meg borainkat, hörpintsenek fel egy korsó sört, és ha ízlett, akkor ajánlják ismerőseiknek.

Szeretettel várjuk Önöket: a Puskás Család